Collectie

Kies je EIGEN stijl

Een mooie bril die past bij jouw gezicht, jouw looks, jouw stijl.

Liever contactlenzen? Of allebei?

Kwaliteit en tevredenheid zijn onze uitgangspunten.

Kies ook daarin je EIGEN stijl!


Laat je zien!

Monturen

 

Onze passie is om dé bril of lens te vinden die bij je past. Alles moet kloppen.

Bovenal moet jij je prettig voelen met wat je draagt.  Je moet het je 'EIGEN' maken.

Dat is de uitdaging die wij graag met je aan gaan.

 

In EIGEN Optiek vind je de laatste trends en mode van bijzondere boetiek merken. Elk montuur is met liefde en zorg uitgezocht. Van Scandinavisch tot oer Hollands,

designs van Parijs tot Barcelona tot New York.

Ook het verhaal achter de brillen, het ambacht en de drijfveren van ontwerpers laten ons niet onberoerd en delen wij graag met jou.

 

Omdat iedereen uniek is kopen wij van elk montuur slechts eenmalig 1 exemplaar in.

Bovendien zijn wij van veel van onze brilmerken exclusief dealer in Deventer en/of omstreken. Ieder zijn of haar EIGEN bril. Zodat jij en jouw look ook écht uniek blijven!

 

Een greep uit onze merkencollectie:

Etnia Barcelona, GUESS, Ørgreen, TAVAT, Binôche,

CARVEN, Lafont, REZIN, Tartine & Chocolat, Götti, Eyevan en meer...

O_BOLD08
O_BOLD10
O_SF04
O_KENT
O_BOLD02
EYEVAN3
EYEVAN7
EYEVAN8
EYEVAN4
EYEVAN6
EYEVAN10
EYEVAN5
EYEVAN9
EYEVAN1
EYEVAN2
Ørgreen 8
Ørgreen 1
Ørgreen 7
Ørgreen 4
Ørgreen 5
Ørgreen 3
Ørgreen 6
Ørgreen 2

Brillenglazen van Essilor


Wat de glazen betreft doen wij eveneens geen consessies. Alleen het beste is goed genoeg.

Onze glasleverancier Essilor is de uitvinder van Varilux en is koploper in multifocaal. Wereldwijd is Essilor meest innovatief op het gebied van brillenglazen. Hoogwaardige kwaliteit, ooggezondheid en service staan er hoog in het vaandel. Door de nieuwste technieken met de Visioffice meetzuil van Essilor toe te passen ontrafelen wij je persoonlijke oogcode en kunnen wij het beste advies en maatwerk brillenglazen leveren.

Wil je meer weten over je persoonlijke oogcode en een vrijblijvend advies ontvangen?

Laat je zien bij EIGEN Optiek!

Eyezen glazen van Essilor

Naast bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht, zorgen Eyezen brillenglazen ook voor een natuurlijk kijkhouding en voorkomen vermoeide ogen. Je ogen zijn ontspannen, de hele dag.

Varilux X Series van Essilor

Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw brillenglas. Onnodige hoofdbewegingen zijn verleden tijd en u ervaart een natuurlijk zicht voor al uw dagelijkse bezigheden binnen handbereik en daarbuiten.

Zonnebrillen

 

Onze zonnebrillencollectie heeft de looks en kwaliteit die past bij jouw verwachtingen. Gave designzonnebrillen van trendy merken als Etnia Barcelona, CARVEN, Penn&Ink en Serengeti die je ogen optimaal beschermen tegen schadelijk UV licht, contrastrijk zicht bieden en gevaarlijke schitteringen wegnemen. Dit kan natuurlijk ook op sterkte. Vraag naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.

 

Sportbrillen

 

Voor onze sportbrillencollectie hebben we gekozen voor de beste kwaliteit van Julbo.  Onze zonnebrillen en lenzen zijn afgestemd op de eisen van elke sport. Om ervoor te zorgen dat uw ogen altijd worden beschermd tegen UV-licht (UVA, B en C), bieden wij een ruime keuze aan reactieve photochrome lenzen in gepolariseerde en standaardversies. De keuze is aan jou!

Dit kan natuurlijk ook op sterkte. Vraag naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.

Wintersport

 

Ontdek onze collectie skibrillen uitgerust met de meest geavanceerde technologieën: Reactiv Photochromic (meekleurende lenzen), SuperFlow System (anti-fogging) en Minimalist Frame (breed gezichtsveld). Onze skibril is verkrijgbaar in een brede selectie van standaard, gepolariseerde en meekleurende lenzen voor een scherp en helder zicht, ongeacht het weer, terwijl uw ogen beschermd worden tegen zonlicht (UVA, B en C,) op uw dagen in de bergen.

Dit kan natuurlijk ook op sterkte. Vraag naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.

EIGEN Optiek