Dagboek

Dagboek

De hoogtepunten tot nu toe

04 Maart 2017

 

Opening

 

Wat hebben we veel werk verzet om alles tijdig klaar te hebben, maar het is gelukt en het resultaat mag er  zijn! Onze EIGEN Optiek is 4 maart 2017 feestelijk geopend.

 

Het plannen en opbouwen was gezellig en wij prijzen ons gelukkig met zo'n mooie winkel en zoveel lieve mensen om ons heen. Met grote dank aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft, in het bijzonder Piet Smit.

 

Ben je nieuwsgierig? Vanaf nu kunnen wij iedereen gelukkig maken met een nieuwe  bril of contactlenzen.

Wij hebben  er alvast veel zin in.

Wees welkom in onze EIGEN Optiek!

 

Het EIGEN Team, Jan en Marleen

Januari


Happy New Etnia Barcelona


Een gelukkig nieuwjaar, dat wordt het zeker!

Soms heb je van die dagen, je kent ze vast, dat je hoofd overloopt en dat je tegelijk vol energie zit. Vandaag was er zo één. Vroeg op, veel regelen, maar als kers op de taart kwam  Martine...


Martine  vertegenwoordigt het vrolijkste brillenmerk dat momenteel te vinden is; Etnia Barcelona. Ze reist heel Europa door, werkt keihard en bruist van de ideeën. Ze heeft een compleet EIGEN stijl. Houden wij van... Zij is al even kleurrijk als de brillen die ze uit haar koffers tovert.


Als een kind in de snoepwinkel, zo voelde ik me. Zoveel verschillende  brillen en toch hebben ze allemaal één ding gemeen. Ze zijn stuk voor stuk prachtig! Een  montuur met twee tinten blauw met een parelmoer caramel, zwart en framboos... Allemaal in één montuur. En zo'n combi klopt gewoon!   Wij zijn om.

Dit Spaanse merk heeft brillen voor  iedereen. Heel gaaf is de Vintage serie. Sober, lichtgewicht en subtiel. Er is een Nano lijn, minimalistisch en extreem flexibel.  Voor kids zijn de brillen stevig, lekker meisjesachtig óf juist voor coole boys.

En dan zijn er nog die Etnia zonnebrillen. W-a-u-w! Menig Hollywood-ster heeft Etnia reeds ontdekt, ik ben fan, dus kom ze maar ontdekken!


Al dit moois is te vinden in EIGEN Optiek en wie weet, binnenkort op jouw EIGEN neus!


Marleen

Juli

 

Trots op de grootste kindercollectie van Deventer! 

 

Wij vinden het prettig om KIDS de keuze te bieden, want de keuze in kinderbrillen is reuze en iedereen heeft recht op een mooie bril en goed advies. Ook kinderen krijgen ontspiegelde, kraswerende glazen en bovendien is het tweede glas GRATIS bij aankoop  van een montuur.

 

Kom maar eens kijken welk gaafs er voor jou bij zit!

 

Marleen

Oktober

 

Beursdagen op de Silmo in Parijs

 

Wat een feest! Alles op het gebied van zicht en natuurlijk de nieuwste trends in monturen en zonnebrillen voor het nieuwe seizoen. Wat hebben wij genoten! Meer kleuren en bijzondere vormen, de nieuwste trend is dun metaal of industrieel titanium, gecombineerd met acetaat en veel brillen zijn extreem lichtgewicht... Wat is de nieuwe brilmode mooi! Draagbaar design is zó fijn. Kortom, wij kunnen niet wachten!

 

Wil je dit met EIGEN ogen zien?

Kom eens binnen, bekijk onze etalage of

houd onze Facebook in de gaten, want wij geven  regelmatig 'sneak-previews' van alle mooie, splinternieuwe collecties (zonne)brillen die we in onze EIGEN Optiek hebben. En daar maken wij natuurlijk ons EIGEN feestje van!

 

Marleen

September

 

Tijd vliegt... Inmiddels alweer anderhalf jaar open

 

Wij kijken terug op een periode waar we veel nieuwe mensen hebben mogen ontmoeten en blij hebben mogen maken met een nieuwe bril of lenzen.

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben en wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen ZIEN in onze winkel.

 

Kijk in de spiegel en zorg dat je er blij van wordt. Je mag er wezen, hoor!

Niet voor niets is ons motto: Laat je zien!

 

Marleen

Een tijdje geleden...


I have a dream


'Er staat een pand te huur op de Vijfhoek'

'Écht? Welke?'

'Kijk, deze...nummer 40, naast de Mitra' en manlief schuift mij een tablet toe.

Oeh, kriebels in m'n buik. Zal het er dan eindelijk van komen? Kunnen wij...?

Even dwalen mijn gedachtes af.


Het is al jaren mijn droom. Een eigen plek waar ik kan laten zien wat een leuk beroep ik heb, hoe gaaf brillen zijn, de beste brillenglazen en contactlenzen aanmeten, ieders kwaliteiten en mooie eigenschappen onder de aandacht brengen. Mensen blij te maken, te laten zien hoe fijn het is om goed zicht te hebben én je goed te voelen. Je bril of lenzen als iets EIGENs te zien...


Weer met beide benen op de grond en met de telefoon in handen spreek ik de makelaar. Die is al even enthousiast als ik en opeens besef ik me:

I have a dream and it's about to become real!

Stel je voor... onze  EIGEN Optiek!


Marleen

EIGEN Optiek